Admitere

Admiterea la Facultatea de Teologie Baptistă

Drumul tău spre excelență în teologie

Facultatea de Teologie Baptistă oferă programe de studiu la niveluri de licență, masterat și doctorat. Admiterea pentru aceste programe este un proces riguros și bine structurat, menit să identifice candidații cu cel mai mare potențial.

Facultatea noastră încurajează diversitatea și excelența, oferind studenților oportunități excelente de dezvoltare personală și profesională.

Alegând Facultatea de Teologie Baptistă, te vei alătura unei comunități unde pasiunea pentru teologie și excelența academică se împletesc armonios. Oferim o educație de calitate, susținută de un corp profesoral dedicat și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

Procesul nostru de admitere este simplu și transparent, menit să faciliteze accesul tuturor candidaților motivați. Vom fi alături de tine la fiecare pas, oferindu-ți toate informațiile și sprijinul necesar pentru a-ți începe călătoria academică la Facultatea de Teologie Baptistă.

Programul de Licență

Pornește pe calea cunoașterii și dezvoltării spirituale

Programul nostru de licență este conceput să ofere o bază solidă în teologia baptistă, combinând învățarea academică cu aplicarea practică. Fie că ești la începutul drumului tău spiritual sau dorești să aprofundezi studiile teologice, aici vei găsi un mediu de învățare captivant și sprijin din partea unei comunități dedicate.

Pentru programul de Licență, selecția se bazează pe un concurs de dosare, luând în considerare atât media de la Bacalaureat (40%), cât și nota unui eseu motivațional (60%).

Află detalii

Programul de Masterat

Aprofundează-ți cunoștințele și pregătește-te pentru un viitor plin de realizări

Masteratele noastre sunt destinate celor care doresc să își extindă înțelegerea teologiei și să aplice cunoștințele în moduri inovative. Specialiștii noștri te vor ghida în aprofundarea studiilor teologice și îți vor oferi oportunități unice de cercetare și dezvoltare personală.

Pentru programul de Masterat, candidații sunt evaluați printr-un interviu detaliat.

Află detalii

Programul de Doctorat

Contribuie la dezvoltarea teologică și devino un lider în domeniu

Programul nostru de doctorat îți oferă șansa de a deveni un pionier în teologia baptistă. Alătură-te unui grup de cercetători pasionați și contribuie la dezvoltarea cunoștințelor teologice prin cercetare originală și inovatoare.

Află detalii

Scroll to Top