Link-uri Utile
Facultatea de Teologie Baptistă București | Erasmus
207
page-template-default,page,page-id-207,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Erasmus

Bursele Erasmus pot fi descriese ca programe de mobilități ale studenților și profesorilor.

Facutatea de Teologie Baptista are în acest moment trei parteneriate semnate cu:

 

 

  1. Facultatea „Evangelische Theologische Faculteit” din Belgia. În cadrul acestei mobilități este acceptat un student masterand sau unul din cadrul programului de licență pentru o perioadă de un semestru; un cadru didactic pentru o perioadă de 5 zile.
  2. Tartu Theological Seminary, Tallin, Estonia. În cadrul acestei mobilități este acceptat un student masterand sau unul din cadrul programului de licență pentru o perioadă de un semestru; un cadru didactic pentru o perioadă de 5 zile.
  3. Cumhuriyet University, Sivas, În cadrul acestei mobilități este acceptat un cadru didactic pentru o perioadă de 5 zile.

Progrmaul de Master al Facultății de Teologie Baptistă a fost gazda unui student înscris în facultatea partenerului din Belgia. Acest lucru a fost posibil prin programul „Erasmus +” de schimb al scudenților.

 

Totodata, programul „Erasmus +” oferă oportunitatea de stagii de practică academică și studiul în biblioteci ale facultăților partenere, pentru studentii masterazi și doctoranzi ai facultății.

 

Având în vedere activitatea Centrului de cercetare „Credință și Cultură” a facultății, studenții au posiblitatea de a interacționa cu cadre didactice internaționale, direct în limba engleză, ceea ce le oferă o bună pregătire pentru stadiile de studii Erasmus.

 

Ca strategie de viitor ne propunem să lărgim numărul parteneriatelor pentru a putea atât trimite studenții facultății noastre în alte universități din Europa dar și primirea acestora în cadrul Facultătii de Teologie Baptiste, în programul de Master

Responsabil programe Erasmus,

 

Lect univ. dr. Alexandru Vlasin

alexandru.vlasin@ftb.unibuc.ro

Facultatea de Teologie Baptista

Univeristate din Bucuresti